NISKOGRADNJA

PRESOFLEX GRADNJA d.o.o. raspolaže sa iskusnim i visokoobrazovanim stručnim kadrovima, koji poznaju najsuvremenije tehnologije izvođenja radova iz područja niskogradnje. Zahvaljujući najmodernijoj građevinskoj opremi i najsuvremenijim građevinskim strojevima, opremljenim za izvršenje svih zahtjeva i specifičnosti u niskogradnji, PRESOFLEX GRADNJA d.o.o. može se uhvatiti u koštac sa najzahtjevnijim izazovima koji se u današnjici pojavljuju u graditeljstvu.

Djelatnost Sektora niskogradnje obuhvaća radove vezane za uređenje i izgradnju postojećih i novih prometnica, parkirališta, staza, te svih vrsta manipulativnih površina. Također obuhvaća i radove na održavanju županijskih i lokalnih cesta koji se redovito provode na području Požeško-slavonske županije.

Zadovoljstvo naših Naručitelja sa načinom i kvalitetom izvedbe radova iz područja niskogradnje dokazuju naši dugogodišnji poslovni odnosi s najznačajnijim društvima iz javnog sektora kao što su Županijska uprava za ceste, Tekija d.o.o., Grad Požega i općine Požeško-slavonske kompanije.