Gradonačelnik Puljašić obišao radove na izgradnji Poduzetničkog inkubatora u Požegi

Gradonačelnik Darko Puljašić danas je obišao radove na izgradnji Poduzetničkog inkubatora u Industrijskoj ulici u Požegi. “Početkom godine počela je izgradnja Poduzetničkog inkubatora u Industrijskoj ulici u Požegi ukupne vrijednosti 18,6 milijuna kuna.

Smatramo da je ovo jedan od pokretača razvoja malog i srednjeg poduzetništva u Gradu Požegi. Svi mladi, početnici poduzetnici imat će priliku započeti svoju priču gdje će im Grad Požega pomoći u tome na vrlo jeftinom i kvalitetnom prostoru gdje će oni u roku od pet godina postati jaki i napustiti ga, a na njihovo mjesto će doći novi mladi poduzetnici.

Ono što me tješi i jako veseli je izgradnja objekta koji se nalazi pored Poduzetničkog inkubatora, a u pripremi su još dva. Grad Požega se svojim poduzetnicima ovim putem zahvaljuje što rade, zapošljavaju i otvaraju nova radna mjesta jer to je jedini način opstanka Grada, Županije i Hrvatske u cjelini.” rekao je gradonačelnik Puljašić.

Inkubator će biti useljiv početkom proljeća 2019. godine. Trenutno se u Poduzetničkom inkubatoru odrađuju poslovi žbukanja, montaže nosača krova na hali, a objekt bi trebao biti gotov do 15. srpnja nakon čega će se ići u nabavku uredskih stvari i ostalog sitnog inventara i namještaja.

Preuzeto sa: https://www.034portal.hr/clanak.php?z=2326&c=1